Novosti

Vaše mišljenje o kvalitetu onlajn nastave

Vaše mišljenje o kvalitetu onlajn nastave

napisao/la Darko Dražić -
Broj odgovora: 0

Poštovani studenti,

U toku je realizacija razvojno-istraživačkog projekta ,,Unapređivanje kvaliteta onlajn nastave u inicijalnom obrazovanju vaspitača”.

Tim profesora i saradnika naše visoke škole istražuje mišljenje studenata o kvalitetu onlajn nastave na studijskom programu Strukovni vaspitač - studije na daljinu (180 ESPB).

Znači nam da čujemo vaše mišljenje, jer će upravo ovi podaci biti polazna osnova za konkretnu, praktičnu promenu i unapređenje kvaliteta, interaktivnosti onlajn nastave tokom ovog semestra i nadalje. Zato vas molimo da učestvujete u onlajn fokus-grupi (polustruktuiranom grupnom razgovoru). U fokus-grupi mogu učestvovati svi studenti I, II i III godine osnovnih strukovnih studija.

Učešće u fokus-grupi nije obavezno, ali je poželjno.

Možete učestvovati u jednom od dva termina (Vi birate termin):

  1. ponedeljak 15.11.2021. u 17h
  2. utorak 16.11.2021. u 18h

Fokus-grupa se odvija preko Zoom platforme. Od vas se očekuje da slobodno tokom ovog grupnog razgovora o kvalitetu onlajn nastave iznesete svoje mišljenje o tome kako se gledano iz vašeg ugla odvija onlajn nastava, šta su prednosti, nedostaci, šta predlažete, šta može biti bolje, interaktivnije…

Fokus-gupa će biti snimana i transkribovana u tekst u istraživačke svrhe, da bi ste stekao bolji uvid u podatke, ali će Vaš identitet pritom biti zaštićen (anoniman za čitaoce). Očekujem da će trajati oko 40 minuta u zavisnosti od dinamike razgovora.

Molim zainteresovane studente da mi se što pre jave putem mejla (vs.ivana.dimitrijevic@gmail.com) u kome će navesti svoje ime, prezime, broj indeksa i odabrani termin za učešće u fokus-grupi.

Nakon prijave poslaću vam pristupni link za Zoom platformu za odabrani termin.

Puno pozdrava,
Ivana Dimitrijević, asistent
e-mail: vs.ivana.dimitrijevic@gmail.com