Novosti

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ СТРУЧНО-ПЕДАГОШКЕ ПРАКСЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ СТРУЧНО-ПЕДАГОШКЕ ПРАКСЕ

napisao/la Darko Dražić -
Broj odgovora: 0

Студенти друге и треће године студијског програма на даљину, треба да провере могућност обављања праксе у предшколској установи у месту свог боравка и уколико је установа сагласна са пријемом студента на праксу, студент је у обавези да у студентској служби преузме упут за обављање праксе  и достави податке о установи у којој ће обавити праксу.  

Студент је у обавези да се придржава свих прописаних мера заштите од COVID 19 и других услова боравка које захтева установа у којој обавља праксу.  

Пракса се реализује у трајању од недељу дана  (пет радних дана) током маја и евентуално у јуну, с тим да се попуњен Дневник праксе предаје у Скриптарници Школе најкасније до 20. јуна. 2021. године уз приложену потврду о обављеној пракси (образац упута на праксу) и образац Потврде о обављеној педагошкој пракси (купује се у скриптарници) коју потписује руководилац праксе.  

Уколико студент не може да на овај начин обави стручну праксу, дужан је да то пријави руководиоцу праксе како би се пронашло алтернативно решење.

За студенте прве године студија неће бити организована реализација стручне праксе у предшколским установама. Студенти ће попуњавати Дневник стручно-педагошке праксе према упутствима које добију од руководиоца праксе.